Meteen naar de inhoud

Haco Tail Lift Parts B.V.

Opdracht

Haco is de specialist en leverancier van onderdelen voor alle laadklepmerken en zit gevestigd in Apeldoorn Noord naast het Datacenter Serverius. HACO was opzoek naar een snellere redundant verbinding samen en colocatie voor de hosting van servers en hardware binnen het Datacenter Serverius.

Oplossing

De glasvezel was al actief binnengebracht bij Haco en deze werd gebruikt als core verbinding echter wilde Arjan Walltman, ICT verantwoordelijke bij HACO een back-up verbinding hebben. Echter een back-up die alleen ingezet wordt bij wegval vond hij zogezegd zonde. We hebben gekeken naar een oplossing waarbij de glasvezel en de back-up samengevoegd worden daarmee beide continue actief zijn en de totale snelheid en bandbreedte benut worden. Daarnaast heeft Haco bij uitval van een van de verbindingen geen last van deze onderbreking. De opgezette back-up verbinding loopt rechtstreeks via een straalverbinding naar het Datacenter van Serverius waar vanuit Haco haar eigen private rackpace heeft.
Leveren van een 1Gb/1GB Back-up straalverbinding op totaal gescheiden circuit.
Internet Feed via NDIX koppeling.
Betrouwbare full active redundancy oplossing voor inzet en gebruik van beide verbindingen (NiNo Technologie).
Tevens maakt Haco gebruik van 24*7 actieve monitoring van Damen IT Solutions provider zodat er altijd bewaking is op de verbindingen, dat geeft rust!
Haco staat binnen 2 min lopen vanaf eigen pand in het Serverius Datacenter met eigen toegang tot private rack waardoor ze snel en makkelijk toegang hebben en hoge beschikbaarheid en kwaliteit.

Review

Arjan Walltmann ICT manager
HACO is zeer tevreden over de service bij Damen IT Solutions Provider, Continuïteit is zeer belangrijk voor ons als internationale onderneming.
Damen IT Solutions Provider staat dag en nacht voor ons klaar, eventuele storingen worden al gemeld voordat ze zich voor doen.
Het team blinkt uit in customer service. Ze komen voor ons altijd met een “out of the box oplossing” die precies doet wat wij willen, niet meer of minder.

Werkzaamheden

Elementen in de opdracht

Andere cases

Werk waar we erg trots op zijn