Meteen naar de inhoud

Solutions Provider

Snel en betrouwbaar internet, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Als system integrator kijken wij naar de beste integrale oplossing voor uw situatie, waar de meeste providers stoppen kijken wij verder. Is er op uw locatie alleen traag internet beschikbaar? Een mooie oplossing is het combineren van meerdere verbindingen om zo toch één snelle en stabiele verbinding te realiseren. Bent u op zoek naar de meest betrouwbare oplossing? Dan kunnen we verschillende providers bij u inzetten om zo redundancy te creëren. Doordat Damen IT Solutions Provider volledig onafhankelijk is werken wij met alle mogelijke verbindingen en kijken we wat het beste past bij uw organisatie.

Wij leveren onder andere straal-, glasvezel-, ADSL-, VDSL-, satelliet- en 4G-verbindingen. Maar ook oplossingen met coax en belichting van glasvezel behoren tot ons specialisme. Damen IT Solutions Provider levert diensten via de netwerken van verschillende aanbieders of combineren verbindingen van meerdere leveranciers.

Datacenter oplossingen

Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het gaat om het gebruik maken van een datacenter. Bij Damen IT Solutions Provider kunnen wij u verschillende mogelijkheden bieden, denk hierbij aan een traditionele colocatie of de traditionele colocatie te combineren met dedicated servers en cloud omgevingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Als u nog niet zeker weet wat het best voor uw bedrijf is dan gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing.

 

Onze colocatie diensten zijn gebaseerd op datacenter voorzieningen die zekerheid bieden voor uw data en bedrijfscontinuïteit. Onze systemen worden 24×7 gemonitord en zijn alleen toegankelijk voor diegenen die daarvoor zijn geautoriseerd. Veiligheid is een essentieel onderdeel van onze organisatie en we blijven altijd investeren in verbeteringen.

Beheer en monitoring

Of u nu gebruik maakt van een on-premise, public, private of hybride systeem, een goede werking van uw infrastructuur is essentieel. Damen IT Solutions Provider zorgt 24 uur per dag voor een optimaal functionerende IT-infrastructuur zodat u zich zorgeloos kunt concentreren op uw kernactiviteiten, vernieuwing en andere zaken die van belang zijn.

Met goed beheer en actieve monitoring krijgt u inzicht in de beschikbaarheid, hiermee analyseert u de geschiedenis van uitval, incidenten en alarmmeldingen. Zo wordt u in staat gesteld om de ondersteuning van bedrijfsprocessen te verbeteren en te bewaken. Daarnaast levert een goede monitoring een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van potentiële nieuwe verstoringen.