Meteen naar de inhoud

Allround Investment BV

Opdracht

The Mixer, een kantorenconcept gelegen in Apeldoorn-Zuid op het bedrijventerrein “Wilmersdorf”, biedt organisaties een werkplek die een-op-een aansluit op hun fysieke ruimtebehoefte. Snel, stabiel en betrouwbaar internet voor de The Mixer is geen vraag, het is een must.

Oplossing

Doordat er verschillende lopende contracten actief waren en The Mixer een totaal concept wil bieden aan haar huurders is er gekeken naar de mogelijkheden van een SD WAN oplossing. Redundancy is voor Allround Investments – eigenaar van The Mixer van het concept een must. Wegval van een internet verbinding mag niet voorkomen was de uitspraak. De Serverruimte moest up to date worden gebracht en de verbinding diende te bestaan uit volledig gescheiden routes. Zekerheid en betrouwbaarheid zijn standaarden voor The Mixer en zo ook voor haar huurders.
Een volledig gescheiden Core en back-up verbinding deze door NiNo Technologie oplossing wordt gerealiseerd.
Glasvezel en straalverbinding waardoor de zekerheid en continuïteit geborgd is.
Nieuw huurders dienen makkelijk en volledig conform veiligheidsstandaarden internet geleverd te krijgen op de snelheid die ze wensen.
WIFI inrichting t.b.v. algemeen gebruik en ook voor de beveiliging van het pand.
Een goede en zekere interne infrastructuur waardoor stabiliteit en zekerheid geborgd zijn, zodat er gene omkijken is naar dergelijke vraagstukken binnen The Mixer.
Een schone, nette en beheersbare Serverruimte met high end apparatuur waardoor veiligheid en hoge kwaliteit een standaard is.
De Medewerkers medewerkers van The Mixer wordt niet lastig gevallen met vraagstukken over het netwerk en internet. Ze kunnen alles 1 op 1 doorzetten en Damen IT Solutions Provider. Zij zorgen voor de huurders en de afhandeling van servicevraagstukken.

Review

Martijn Muller – Allround Investment BV
Al geruime tijd werken wij samen met Damen IT en met volle tevredenheid. Nadat we tegen een heel aantal problemen opliepen op het vakgebied waarin zij werken, werden we getipt door een goede relatie. Na het maken van een afspraak en persoonlijk gesprek met Sylvia zijn we de samenwerking aangegaan en daar zijn wij én onze huurders nog dagelijks erg blij mee! Snelle opvolging, betrouwbaar, niet de duurste. Helder communiceren, doen wat afgesproken is en meestal zelfs ook meer.
Snelle response, communicatie, zowel per mail als mondeling, toegankelijk, informeel. Nakomen van afspraken.

Werkzaamheden

Elementen in de opdracht

Andere cases

Werk waar we erg trots op zijn